Тадић честитао Ускрс

Председник Србије Борис Тадић честитао је поглавару Српске православне цркве партијарху Иринеју, београдском надбискупу Станиславу Хочевару, свештенству, верницима и свим грађанима велики хришћански празник Васкрс.

Поглавару Српске православне цркве партијарху Иринеју, београдском надбискупу Станиславу Хочевару, свештенству, верницима и свим грађанима председник Тадић честитао je велики хришћански празник Васкрс.

"Желим да празничне дане проведемо у духовном и свеопштем миру, разумевању и толеранцији међу верницима, пријатељима и комшијама. Поштујући традиције и вредности чувамо наше идентитете, и верујући у себе можемо направити још квалитетније друштво", наводи се у ускршњој честитки председника Тадића.

Заменик председника Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је, поводом ускршњих празника, честитку патријарху српском Иринеју и пожелео му добро здравље, радост и духовни мир.

"Нека нам предстојећи празнични дани подаре снаге за свако добро дело и подсете да су толеранција, љубав и солидарност заједничке вредности које ћемо неговати", наводи се у Дачићевој честитки.

Заменик председника Владе поводом ускршњих празника упутио је честитку и надбискупу Станиславу Хочевару.

"Нека Вам предстојећи празнични дани донесу радост, здравље и духовни мир. Васкрсење Христово улива нам снагу да верујемо у победу над злом у себи и око себе, и да нађемо пут ка покајању, праштању, љубави и духовном преображењу", навео је Дачић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи