Помоћ угроженима од поплава у Зајечару

Градска управа у Зајечару исплатилатила по 50.000 динара помоћи домаћинствима градских насеља која су током фебруара била најугроженија поплавама. Новац добило око 500 домаћинстава.

Домаћинствима у Зајечару која су током фебруара била најугроженија поплавама, градска управа исплатила је по 50.000 динара. Новац је добило око 500 домаћинстава.

Члан градске комисије за поделу хуманитарне помоћи Милко Тодоровић замолио је грађане за стрпљење, обећавајући да ће бити подељена сва помоћ која је пристигла, као и додатна финансијска помоћ из градског буџета.

На примедбе грађана да су та средства недовољна за нормализацију живота, Тодоровић је навео да ће већа помоћ домаћинствима бити уручена пошто комисија изврши процену штете.

Радници зајечарског Водовода непрекидно на терену исцрпљују воду из угрожених објеката, али у том предузећу наглашавају да проблем представљају подземне воде које се јављају изнова.

Хуманитарну помоћ која се састоји од душека, средстава за дезинфекцију и лекова, Зајечару је у уторак доставило неколико Ротари клубова из Београда.

У поплавама које је после наглог топљења снега прошлог месеца изазвао набујали Црни Тимок, у неколико зајечарских насеља поплављено је више стотина кућа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи