Помоћ поплављеним општинама

Влада доделила 77 милиона динара једнократне помоћи поплављеним општинама. Влада о помоћи једногласно, Ничићеве оптужбе нетачне.

Влада Србије доделиће 77 милиона динара једнократне помоћи градовима и општинама погођеним поплавама и за ту одлуку гласали су сви чланови Владе, саопштено је у одговору на оптужбе градоначелника Зајечара Бошка Ничића.

"Изјава градоначелника Зајечара о наводним покушајима спречавања доношења одлуке о додели помоћи није истинита и представља грубу инсинуацију", наводи се у саопштењу Владе.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић оптужио је данас потпредседника Демократске странке Душана Петровића да је покушао да спречи слање финансијских средстава које је Влада наменила том граду.

У саопштењу се додаје да је одлука о помоћи донета једногласно, и да на њу није утицао нити је могао да утиче неко ко није члан Владе.

"Влада Србије је новчану помоћ праведно определила на основу првих анализа и процена штете настале на поплављеним подручјима и са циљем да се породицама чији су стамбени објекти претрпели највише штете упути прва финансијска помоћ и ублаже последице настале у недавним поплавама", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи