Осам година "Квадратуре круга"

Емисија "Квадратура круга" обележила три јубилеја, 1.000 испричаних прича, 300 емисија и осам година постојања. У специјалном издању у суботу ће на РТС-у бити емитоване приче по којима се емисија памти годинама.

Једна од најгледанијих документарних емисија, "Квадратура круга", обележила је три значајна јубилеја - 1.000 испричаних прича, 300 емисија и осам година постојања.

"Квадратура круга" је у категорији документарних емисија на телевизијама са националном фреквенцијом и прошле године била је на првом месту.

У специјалном, јубиларном издању, које се емитује у суботу на РТС-у, биће емитоване приче по којима се емисија памти свих ових година.

"Замислите себе да имате сваку ноћ неку драгу особу која вам спава на руци и да јој причате нову причу и хиљаду вечери тако у ових хиљаду прича. Мислим да је у свакој од њих уграђено бар зрно љубави, бар мрва оптимизма, бар кап наде, нешто што је свима нама потребно у овом времену", рекао је уредник емисије Бранко Станковић.

"Квадратура круга" се бави људима који су оставили траг више у односу на окружење: ствараоцима, иноваторима, креативним, талентованим, племенитим и необичним људима и њиховим судбинама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи