Оставка уредника НИН-а

Срђан Радуловић, поднео оставку на место главног и одговорног уредника недељника "НИН". Вршилац дужности до новог избора биће Веселин Симоновић.

Главни и одговорни уредник недељника "НИН", Срђан Радуловић поднео је оставку, а вршилац дужности до избора новог биће Веселин Симоновић, саопштила је компанија "Рингијер" која је власник овог недељника.

Као је навадено у саопштењу, Радуловић је оставку поднео из личних разлога и остаће у НИН-у.

Функцију вршиоца дужности главног и одговорног уредника НИН-а од првог марта обављаће Веселин Симоновић, главни и одговорни уредник дневних новина "Блиц" и бивши уредник у дневном листу "Борба" и недељнику "Време", саопштио је "Рингијер".

Ова компанија је прошле године купила најстарији српски недељник на тендеру. Према наводима саопштења, продати тираж редизајнираног листа за осам месеци од преузимања порастао је за 22 одсто, а највеће заслуге за успехе "имао је уреднички колегијум на челу са главним уредником Срђаном Радуловићем".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи