Село моје лепше од Париза

Мајкл Михаел из Париза, по препоруци пријатеља, дошао је у село Чиниглавци код Пирота, намеравајући да се ту трајно настани.

По препоруци пријатеља, Мајкл Михаел из Париза, пореклом са острва Гвадалупе на Антилима,  дошао је у село Чиниглавци код Пирота. Овај 37-годишњак, професионални ди џеј, већ је купио имање, а планира и да отвори дискотеке у Пироту и Димитровграду.

Мајкл Михаел је радио је у Паризу, Бордоу и Лиону, а бавио се и хуманитарним пословима у Црвеном Крсту.

На наговор свог пријатеља Србина с којим се дружи у Паризу, дошао је у село Чиниглавци, допао му се менталитет људи, амбијент, природа. Зато је одлучио да купи имање и трајно се настани у селу.

"Планирам да уложим новац у изградњу нове куће, која ће бити реплика старе. Такође намеравам да иневестирам у изградњу једне модерне дискотека у Пироту", рекао је Мајкл.

Мештани села су одушевљени што су добили тамнопутог комшију, који још увек не зна српски, али са којим се одлично споразумевају. Кажу да је Мајкл добар дечко и да желе да остане у Чиниглавцима.  

Мајкл Михаел је упозано све мештане и до сада, како каже, није наишао на такву предусретљивост.

"Људи су овде изузетни. Када сам их упозано нисам се ни тренутака двоумио да останем заувек овде", одлучан је Мајкл Михаел. 

Мајкл је већ завршио административне послове око нове куће. У међувремену ће отићи у Париз да заврши послове пресељења, а од комшија је наручио сарму јер је то нешто нејлепше што је пробао у Србији.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи