Бајатовић донирао 6,5 милиона динара

Генерални директор "Србијагаса" Душан Бајатовић донирао новац од чланства у Управном одбору "Југоросгаса", социјално угроженим породицама, талентованој деци и здравственим установама.

Хуманитарну донацију у износу од 6,5 милиона долара генерални директор "Србијагаса" Душан Бајатовић уручио је социјално угроженим породицама, здравственим установама и талентованоје.

Помоћ од по милион динара добили су Клиничко-болнички центар "Драгиша-Мишовић" из Београда, новосадска Клиника за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине, Дечије село "Др Милорад Павловић" из Сремске Каменице и Универзитетска дечија клиника из Београда. Истовремено је 25 породица из читаве Србије добило по 100.000 динара.

Бајатовић је на свечаности у Берограду рекао да је сам одабрао установе којима ће донирати средства, док су му у одабиру социјално угрожених породица, чија су деца талентована или здравствено угрожена, помогли штампани медији.

"Ми који имамо вишка треба да помогнемо онима који имају проблем у животу", рекао је генерални директор "Србијагаса". Бајатовић је нагласио да није желео медијску промоцију, али да се на наговор колега одлучио за то како би дао пример и другима да ураде нешто слично у времену кризе.

"Треба промовисати солидарност", истакао је и додао да није у питању политичка промоција, већ испуњење обећања да ће поклонити новац од чланства у Управном одбору "Југоросгаса" онима којима је потребан.

Бајатовић је најавио да ће у октобру ове године као хуманитарну помоћ дати још најмање пет милиона динара угроженим и талентованим поједнцима.

Према његовим речима, месечна накнада за чланство у Управном одбору "Југоросгаса" износи око 8.000 евра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи