Ски-туризам конгресне Таре

Отворена нова ски-стаза код хотела "Оморика", на Тари, намењена гостима хотела, али и другим љубитељима скијања, углавном почетницима и рекреативцима.

У прилог зимској понуди планине Таре, отворена је нова ски-стаза код хотела "Оморика". Стаза је намењена почетницима и рекреативцима, а на њој ће моћи да се скија и ноћу.

Угоститељи Таре, годину дана, своје услуге заснивају на јединственом систему квалитета. Што се цена тиче, најављују да ће у фебруару бити још 15 одсто ниже.

Директор Војне установе "Тара", Јован Мијатовић, рекао је да је тренутни акценат на забавном, викенд туризму и истиче да је тај вид туризма актуелан док не дође права сезона, односно до априла, док не почне конгресни туризам.

"Највише имамо стручних семинара, то су углавном семинари анестезиолога и правника. Они долазе стално у истом броју. Туризам мора да прати привреду", рекао је Петар Мркић из Агенције "ПМ плус" из Београда.

Док не почне конгресна сезона, на Тари обележавају Дан заљубљених и 8. март.

Тренутно, са друге стране Таре, у Мокрој Гори, у скијању велеслалом, за трофеј Београда у оквиру Алпског купа Србије, такмиче се најмлађи скијаши, од 7 до 14 година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи