Српски обичаји на афрички начин

Гостима вајата у Горњој Краварици у Драгачеву представљени су празнични обичаји тог краја. У сеоском амбијенту заједно су славили пријатељи из Београда и Јужне Африке.

У Драгачеву, савременом туристичком понудом у сеоском амбијенту гостима вајата у Горњој Краварици представљени су празнични обичаји. Заједно су славили пријатељи из Београда и Јужне Африке.

Малишанима који немају често прилике да виде домаће животиње боравак у Горњој Краварици представљао је несвакидашњи доживљај.

Чаролијама одмора не селу допринели су и обичаји поводом Божића.

Анђела из Јоханезбурга је рекла да је посета Краварицама забавна и додала да је стекла много нових пријатеља.

Неки од гостију вајата допутовали су у Драгачево из Јужне Африке у сасвим нове пределе. Фасцинира их традиција природа, храна и клима.

Калифорнија из Јоханезбурга, која је радо носи шајкачу, рекла је да у Јужној Африци нема снега и додала да је први пут у Србији и да јој свиђа.

Савремена туристичка понуда уклопљена у драгачевску традицију је занимљива комбинација коју туристи радо прихватају.

Душан из Београда је истакао да сви имају корене из тог краја и нагласио да је Краварица предиван амбијент.

Одмор на селу зачињен традицијом је јединствен доживљај. Жеља домаћина је да гости осете топлину и дух драгачевског краја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи