Објављен годишњи распоред судија

Вршиоци функција председника судова објавили годишњи распоред судија, чиме су формирана судска одељења и судије распоређене по материјама. Наредних дана биће формирана судска већа.

Први основни суд и Виши суд у Београду саопштили су да су вршиоци функција председника судова објавили годишњи распоред судија, чиме су формирана судска одељења и судије распоређене по материјама.

Годишњи распоред судија објављен је на седницама судија, које су одржане у складу са судским пословником, наводи се у заједничком саопштењу Првог основног суда и Вишег суда у Београду.

Наредних дана биће формирана судска већа, а расподела предмета обавиће се коришћењем посебног програма који обезбеђује равномерну оптерећеност судија, бржу и ефикаснију евиденцију и руковођење предметима.

У саопштењу се напомиње да су судске управе, судије и сви запослени максимално су ангажовани у циљу што скорије нормализације рада, као и да судови све време поступају у хитним предметима (притворским, привременим мерама).

Судови подсећају да је селидба судских предмета извршена пре новогодишњих празника и истичу да се рад у новој мрежи судова одвија по плану и да ће у најскорије време судови почети да раде у пуном капацитету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи