Прес витез новинарима РТС-а

Јелена Божовић, новинарка дописништва РТС-а у Ужицу, освојила је Гранд при на регионалном телевизијском фестивалу Прес витез, за минијатуру "Ветеринар без граница".

Гранд при на регионалном фестивалу Прес витез, освојила је новинарска дописништва Радио-телевизије Србије, Јелена Божовић. Божовићева је то признање добила за минијатуру "Ветеринар без граница".

Похваљени су и сниматељ ужичког дописништва Горан Марјановић и монтажер Бранко Видаковић.

Златна медаља за новинарски рад у категорији информативног програма припала је Тањи Димитрић Мијаиловић из дописништва у Шапцу, за репортажу "Моторизовани сеоски хајдук".

Сребрна медаља у истој категорији припала је Драгани Сотировски из нишког дописништва, за репортажу "О предузећу Милан Топлица".

Специјална награда Пресвитез Мирослав Пушић, која је први пут додељена ове године, припала је Светлани Панић Цонић из дописништва у Лесковцу, за репортажу "Виље коло", најмање село у лесковачком крају.

Ово је већ друга година да на регионалном телевизијском фестивалу Прес витез новинари дописничке редакције РТС-а освајају највиша признања.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи