Од сутра возом до Сарајева

После 18 година прекида, од сутра се поново успоставља железнички саобраћај између Београда и Сарајева.

Договором српских и босанско-херцеговачких железница после дужег времена, од 13. децембра, поново ће бити успостављена редовна железничка линија између Београда и Сарајева, саопштиле су "Железнице Србије".

Воз ће, по реду вожње, саобраћати свакодневно из Београда у 8.15 сати и у повратку из Сарајева у 11.35 сати, током целе године.

Успостављањем редовне железничке линије Београд- Сарајево-Београд, биће уведена и комерцијална понуда СПЕЦИЈАЛ за путовања до Добоја и Сарајева.

"Железнице Србије" од 13. децембра уводе нову комерцијалну понуду - "Добој СПЕЦИЈАЛ" и "Сарајево СПЕЦИЈАЛ" у саобраћају са Железницама Републике Српске и Железницама Федерације Босне и Херцеговине.

По овој понуди, која ће бити конкурентна ценама у друмском саобраћају, возна карта до Добоја у једном правцу коштаће 11,30 евра, док ће за повратно путовање требати 21 евро.

По понуди "Сарајево СПЕЦИЈАЛ", цена карте у једном правцу износиће 16,80 евра, односно 31 евро за повратну карту.

"Железнице Србије" од сутра прелазе на нови ред вожње.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи