"Узми рачун и победи", која су правила игре

Министарство за државну управу и локалну самоуправу позвало је грађане да учествују у наградној игри "Узми рачун и победи", која ће добитницима донети вредне награде као што су аутомобили, путовања у земљи и иностранству и стан у Београду, а најактивнијим општинама и градовима зону бесплатног интернета.

Првог дана 2017. званично је почела година борбе против сиве економије, у оквиру које ће Влада Србије спровести едукативну кампању и читав низ мера за сузбијање нелегалне трговине и непријављеног рада, саопштено је из Министарства.

Додаје се да је једна од активности и наградна игра са фискалним рачунима и слиповима у којој могу да учествују сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Србији.

За учешће је неопходно прикупити најмање 10 фискалних рачуна или 10 потврда о плаћању картицом (слипова), издатих између 1. јануара и 31. марта 2017, минималне вредности 100 динара по рачуну или слипу. Већи износ рачуна не повећава шансу за добитак, али зато грађани који плаћају картицом дуплирају своје шансе, јер уз фискалне рачуне добијају и слипове.

Сакупљене рачуне грађани ће моћи од 1. фебруара да доставе у ковертама које ће бити бесплатне и доступне у свим филијалама "Пошта Србије". Предвиђена су четири недељна извлачења награда током марта и почетком априла.

Паралелно са наградном игром, биће организовано и такмичење општина и градова у прикупљању рачуна, а награда за најактивније локалне заједнице биће зона бесплатног интернета.

Наградну игру организује Министарство финансија у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе, а подршку пружају и Пореска управа, Државна лутрија Србије и Републички секретаријат за јавне политике.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи