Честитке за Нову годину

Српски државни званичници упутили су грађанима Србије честитке поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника.

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић пожелела је грађанима Србије срећну нову 2017. годину и божићне празнике, са жељом да буду здрави и насмејани.

"Желим им да верују у своју Владу Србије која ће урадити све што може да живимо боље", поручила је Михајловићева у новогодишњој изјави Фонету.

Очекујем пуно рада, очекујем да буде успешнија и боља, очекујем завршене путеве, бољу железницу. Очекујем да се настави да се ради, закључила је Михајловић.

Председница парламента Maja Гојковић је у име Народне скупштине и у своје лично име пожелела срећну Нову годину свим грађанима Србије.

"У новој 2017. години свима желим пуно здравља, успеха, радости и лепих тренутака. Нека 2017. година буде испуњена разумевањем, узајамним поштовањем, миром и толеранцијом. Уверена сам да ћемо и у новој години заједно наставити да градимо бољу, снажнију и модернију Србију", истиче се у честитки Маје Гојковић, саопштено је из парламента.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић такође је пожелело грађанима напредак и успех у наредној 2017. години.

"Свим грађанима наше земље желим да у 2017. години још више напредујемо, да будемо вреднији и бољи, да подржавамо добре резултате и градимо праве вредности. Да негујемо и поштујемо основна морална начела, нашу људскост и хуманост, солидарност и толеранцију", поручио је Мировић у писаној честитки.

Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор пожелео је суграђанима "добро здравље, пуно личних и професионалних успеха".

"Надам се да ће наредна година бити много лепша и лакша од оне коју остављамо за нама, као и свака наредна. За то морамо да се побринемо и сами, урадимо све што можемо како бисмо били срећни и задовољни и како бисмо допринели срећи и задовољству драгих људи који нас окружују", оценио је Пастор у честитки.

Такође, и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је Новосађанима и свим грађанима наше земље Нову годину и пожелео им много среће и успеха.

"Нека 2017. година свима донесе добро здравље, много радости, личну, породичну и професионалну срећу и да постигнемо мало више него у претходној години. Најважније је да храбро идемо напред спремни да одговоримо свим изазовима, са еланом и жељом да заједно створимо лепши и бољи Нови Сад и целу Србију", стоји у Вучевићевој новогодишњој честитки.

Новогодишња честитка и од заменика косовског премијера Бранимира Стојановића. Честитао је свим становницима Косова Нову годину, уз поруку да се нада миру и просперитету, међуетничкој толеранцији, повратку расељених, престанку међуетничких инцидената.

"Због тога у Нову годину уђимо са оптимизмом и вером у боље сутра", поручио је Стојановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи