Мали: Београд је град гостопримства

Градоначелник Београда Синиша Мали поручио је да је престоница Србије град гостопримства, отворен за све посетиоце и драге госте.

Синиша Мали је на пријему који су Град Београд, Тустичка организација Београда и Београдски сајам уприличили поводом 38. Међународоног сајма туризма у Београду за амбасадоре, излагаче и друге високе званице рекао да је тај пријем уприличен поводом дружења и како би се показало гостопримство главног града Србије.

Mали је напоменуо да је зграда у којој је организован пријем, Београдсkа задруга, симбол Београда, његовог напретка и промена.

"До пре само годину дана она је била руина, а ми смо успели да је променимо, 150 до 200 метара даље одавде налази се највеће градилиште у овом делу Европе", рекао је Мали, алудирајући на изградњу "Београда на води".

Напоменуо је да ће на том локалитету, поред осталог, бити изграђена два ексклузивна хотела и пожелео присутним гостима да се у Београду осећају као код куће и уживају у његовом гостопримству.

Коктел је организован у здању Београдске задруге, а присуствовали су му, поред осталих, амерички амбасадор Кајл Скат, директор "Ер Србије" Дане Кондић и други предстваници дипломатског кора.

Међународни сајам туризма у Београду отворен је данас и трајаће до 21. фебуара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи