Главаш: Прекид од пет минута, саобраћај нормализован

До краћег прекида у снабдевању електричне енергије у центру Београда, дошло је око 16 сати, што је изазвало краткотрајни застој у саобраћају, потврдио је директор "Беоком сервиса" Дарко Главаш, додајући да је сада све нормализовано.

Дарко Главаш је рекао да захваљујући брзој реакцији Електродистрибуције Београд и МУП-а више нема проблема, преноси Танјуг.

Према његовим речима, на краћи временски период, око пет минута, дошло је до прекида снабдевања електричном енергијом у ужем центру града када, између осталог, нису радили ни семафори.

Објаснио је да су радници на трафостаници Београд 6 видели такозвано "топло место".

Како је рекао, прешло се на помоћни трафо, тако да је све брзо нормализовано.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи