Пакетићи за децу на Космету из Републике Српске

Председник Одбора за помоћ Србима са Косова и Метохије из Републике Српске Милорад Арлов поделио је божићне и новогодишње пакетиће деци на одељењима педијатрије и хирургије болнице у Косовској Митровици.

Око 1.100 новогодишњих пакетића, који ће до Српске нове године бити уручени деци широм Косова и Метохије, припремили су ученици ОШ "Јован Цвијић" из Приједора.

Арлов је најмлађим пацијентима пожелео брзо оздрављење.

Такође, додао је да ће у Митровици и Звечану посетити породице Елене Ракић и Павла Анђелковића, којима је Одбор помогао у лечењу, прикупивши више од 12.000 евра за лечење у Кијеву.

Начелник Дечјег одељења болнице у Косовској Митровици др Зоран Савић захвалио је на поклону, подсетивши на прошлогодишњу новчану донацију одељењу за куповину опреме.

Савић је рекао да преко Арлова покушавају да успоставе сарадњу са Дечјом клиником у Бањалуци.

"Разговарао сам са начелником Дечје клинике и, у наредних пар месеци, надам се да ћемо у Бањалуци склопити неки споразум о међусобној сарадњи", рекао је Савић.

Градоначелник Северне Митровице Горан Ракић захвалио је на поклонима у име локалне самоуправе.

Након Косовске Митровице, пакетићи ће бити подељени деци у местима Суво Грло, Бање, Осојане, Клина, Велика Хоча, Липљан, Ново Брдо и Зубин Поток.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи