Пронађен комби из којег је украдено печење

Комби са 13 печених прасића и три јагњета, печењаре "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, који је украден пре три дана у Београду, пронађен је у недељу увече на Лабудовом брду, али без печења.

Возило је нестало испред продавнице на Зеленом венцу, када је возач по доласку из Горњег Милановца отишао да се пресвуче, али је оставио кључеве унутра.

После два-три минута није га било, а у њему се налазило више од 250 килограма јагњећег и прасећег печења.

Власник печењаре Дејан Јевтовић рекао је да је јутрос, пре сванућа, добио позив од Драгана Узелца са Лабудовог брда да се испред његове продавнице две ноћи налази паркиран комби са видно написаним називом печењаре.

"Захваљујући агенцији Бета, која је објавила ту информацију, Узелац је прочитао на комбију назив печењаре и схватио да је украден и успео да дође до нашег телефона, на чему смо захвални", рекао је власник.

У комбију није било печења, а лопови су однели и кључ, али је Јевтовић рекао да је задовољан због тога што је пронађено неоштећено возило, које ће још вечерас стићи у Горњи Милановац.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи