Продата Телевизија "Панчево"

Јавно радиодифузно предузеће Радио-телевизија "Панчево" данас је продато за 87.200 евра Радојици Милосављевићу, чија је понуда једина прихваћена на јавном позиву за приватизацију тог локалног медија.

Приватизациона комисија је Милосављевића прогласила за купца РТВ "Панчево" пошто је утврдила да једино његова понуда испуњава услове, од три пристигле понуде на јавном надметању, преноси Бета.

На отварању понуда у Агенцији за приватизацију, члан комисије за приватизацију РТВ "Панчево" Оливера Ранђеловић је рекла да је комисија одбацила две преостале понуде, панчевачког интернет провајдера "Меднета" и београдског "Медија солушна", јер те фирме нису уплатиле депозит за учешће на јавном надметању.

Ранђеловић је нагласила да је РТВ "Панчево" условно продато Радојици Милосављевићу (из Крушевца) и да ће он накнадно бити обавештен када ће бити потписивање купопродајног уговора.

Милосављевић није желео да даје изјаве за медије, уз образложење да ће то урадити тек кад формално постане власник РТВ "Панчево".

У огласу за приватизацију је капитал РТВ "Панчева" био процењен на 87.142 евра, што је била и почетна цена на јавном надметању.

Директорка РТВ "Панчево" Татјана Јелесић раније је изјавила да се 59, од укупно 63 радника тог предузећа пријавило за одлазак с посла уз отпремнину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи