Читај ми!

Фондација "Новак Ђоковић" уручила пакетиће

Фондација "Новак Ђоковић" уручила је новогодишње пакетиће деци из хранитељских породица Центра за породични смештај и усвојење из Крагујевца.

Значајном донацијом Фондацији, која је омогућила поклоне за 157 малишана узраста од три до 10 година, помогла је и компанија C&A.

У свечаној сали Основне школе "Станислав Сремчевић", приређен је занимљив програм и двочасовна анимација у којој су учествовала и два Деда Мраза.

Маја Јовановић, пројект менаџер "Фондације Новак Ђоковић", рекла је овом приликом да Фондација другу годину за редом наставља сарадњу са Центром за породични смештај и усвојење.

"Прошле године смо усрећили малишане из хранитељских породица у Београду, а ове године у Крагујевцу где смо донели поклоне за још већи број деце", навела је Јовановић, истакавши да је најмлађима који живе у хранитељским породицама, као и хранитељима, потребна пуна подршка и Центар посебну пажњу посвећује њиховим потребама и потенцијалима.

Фондација финансира пројекат "Подршка породицама у ризику" који служи да ојача породицу и избегне измештање деце, као и програме ургентног хранитељства.

У компанији C&A кажу да је социјална одговорност важан и неизоставан део њихове пословне фолозофије, а да је основни циљ стварање или побољшање услова живота и школовања деце.

Славиша Сорак, директор Центра за породишни смештај и усвојење Крагујевац, рекао је да у реализацији заштите деце без родитељског старања има много изазова, због чега, додао је, нити желе, нити могу сами.

"Фондација Новак Ђоковић" је један од наших партнера и као друштвено одговорно удружење препознало је нашу визију и помаже да реализујемо нашу мисију", истакао је Сорак, захваљујући се у име свих 500 деце и 400 хранитељских породица којима актуелно пружамо подршку.

Поред компаније C&A,, акцију доделе новогодишњих пакетића, подржали су и пријатељи Фондације: "City Express", "Соко Штарк", "Лавиринт", ЈРЈ- Мој издавач, "График центар", Чигра - Студио за анимацију деце, саопштено је из "Фондације Новак Ђоковић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару