Читај ми!

Од продаје градских аутомобила 11,5 милиона динара

Продајом службених аутомобила у власништву Града Београда је на данашњем јавном надметању добијено више од 11,5 милиона динара, који ће бити уплаћени у хуманитарне сврхе, као помоћ угроженима у поплавама на територији главног града.

У надметању у амфитеатру Сава Центра учествовало је 120 заинтересованих купаца. Продата су 54 возила, а сви преостали аутомобили биће донирани угроженима од поплава, по утврђеној листи приоритета, саопштено је из Скупштине Београда, преноси Фонет.

Највеће интересовање забележили су аутомобили који су били у власништву "Београдског водовода и канализације", "Београдских електрана" и "Паркинг сервиса".

Додаје се да највећи број продатих аутомобила припада средњој класи и возилима домаће производње.

Најскупље продато возило је "шкода суперб 2.5 ТДИ" из 2011. године, власништво "Погребних услуга". Тај аутомобил је продат за 1,32 милиона динара.

Највеће увећање забележио је камион "там", који је од почетне цене од 279.414 динара достигао крајњу цену од 565.000 динара.

Највише учесника, њих 12, лицитирало је возило "мицубиши л200 глс 2.5 тд", које је од почетне цене од 230.486, достигло цену од 455.000 динара.

За јавно надметање укупно је било понуђено 263 аутомобила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи