Читај ми!

Европско признање Клиничком центру Србије

Клинички центар Србије добио је престижно признање Европског удружења за квалитет и научно-истраживачки рад, као једина здравствена установа међу награђенима.

Критеријуми су били руковођење, организација, рационализација и иновација. Награду је у Бриселу примио директор Клиничког центра, кардиохирург Миљко Ристић.

"На основу смањења броја запослених чиме је извршена рационализација посла, са маљим бројем људи урађен је већи број операција, нове технологијe као што су трансплантације срца, уградња вештачких срчаних пумпи, трансплантација јетре допринели су томе да нас удружење прогласи као једног од добитника овог признања", рекао је Ристић. 

Према његовим речима, то је велики успех за Клинички центар Србије и нашу земљу уопште.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи