Читај ми!

Полиција истражује ко је оборио "Пешчаник“

Полиција је ангажована на откривању особа које су обориле сајт "Пешчаник" и већ ових дана очекујемо резултате, изјавио је директор полиције Милорад Вељовић. Проверава се и ко је достављао лажне информације премијеру Вучићу о тучи у којој је наводно учествовао његов син, каже Вељовић.

Вељовић је новинарима рекао да је полиција на путу да открије одакле је извршен напад на тај сајт, преноси Танјуг.

Вељовић у овом тренутку није желео да износи детаљније информације, али је додао да ће онда када полиција буде имала све чињенице, то и саопштити јавности.

Вељовић је учествовао на конференцији посвећеној високотехнолошком криминалу и илегалним миграцијама.

Према писању медија сајт "Пешчаник" нападнут је у недељу, односно са више хиљада адреса из целог света, које су коришћене да би га онеспособиле.

Премијер Александар Вучић изјавио је да ће држава све такве случајеве испитати и обелоданити ко стоји иза њих.

Говорећи на конференцији Вељовић је нагласио и да полиција проверава ко је достављао лажне информације премијеру Србије Александру Вучићу о тучи у којој је наводно учествовао његов син и да ће полиција и у том предмету сигурно урадити свој посао.

Вељовић је истакао да у том, као и у другим предметима, нико не може бити заштићен, "нити у полицији, нити ван полиције".

Он је нагласио да је припадницима полиције стало да сваки предмет, без обзира ко је умешан, истражи до краја, нагласивши да се при томе поступа професионално.

Истакао је и како је поносан на полицију чији је директор, а да појединци, "којих има у сваком систему" не могу бити мерило рада нити МУП-а нити полиције.

Према његовим речима, полиција нема никакве потребе да "склања у фиоке" било које предмете и да је интерес полиције, и његов лично, да сваки случај расветли до краја.

"Ниједан предмет неће бити склоњен нити од јавности нити од било кога", закључује Вељовић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару