Читај ми!

Предраг Марић комуникатор године

Друштво Србије за односе с јавношћу наградило је најбоље комуникацијске кампање, пројекте и иницијативе на традиционалном, 17. по реду годишњем ПРијему. Признање "Комуникатор године" припало је начелнику Сектора за ванредне ситуације Предрагу Марићу.

У категорији ПР агенција године награде су припале - "Executive Group" (у категорији велике агенције) и "New Moment New Ideas Company" (у категорији мале и средње агенције).

Марић је за комуникатора године, како се наводи у саопштењу тог Удружења изабран пре поплава које су задесиле Србију.

"Предлог и одлука Жирија ко ће освојити титулу Комуникатор године донета је доста раније, а на жалост недавни трагични догађаји само су додатно потврдили исправност избора чланова жирија", наводи се у образложењу награде.

Награда за Изузетан лични допринос у области комуникација за 2013. годину уручена је Милошу Ђајићу, додаје се у саопштењу.

Осим тога, истиче се, ове године агенција "Executive Group" освојила је највише признања и то у категоријама: Интерне комуникације, Бренд ПР, Употреба дигиталних медија и нових технологија у комуникацији, као и једно Посебно признање чланова жирија за пројекат "Национални дан борбе против рака дојке" за клијента компанију "Авон".

Компанија "Телеком Србија" освојила је ове године два признања за кампању "Кад возиш, паркирај телефон" и то у категоријама Интегрисане комуникације и Комуникација друштвено одговорних пројеката.

Признање у категорији Корпоративне комуникације - мала и средња предузећа освојила је агенције "Chapter 4 PR" за пројекат "Комуникација на француски начин", док је у категорији великих предузећа награда припала компанији Кока-Кола систем и агенцији "Represent Communications".

Награда за Комуникацију у непрофитном сектору освојила је агенција "New Moment New Ideas Company" за пројекат "Мото Деда мразеви", док је компанији "Вип Мобајл" припало признање у категорији Кризне комуникације и управљање ризицима за пројекат "Модернизација Вип мрежне опреме у Војводини".

За награде ове године, у 12 категорија, пријављена су укупно 53 пројекта, а у финалном избору нашла су се 24 рада из корпоративног, јавног и непрофитног сектора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи