Генералу Дикићу плакета за одбрану од поплава

Помоћнику директора полиције генералу Братиславу Дикићу у Пожаревцу уручена плакета Кнез Милош Обреновић у знак захвалности за посебне заслуге током одбране од поплава.

Плакета Кнез Милош Обилић је највеће признаје града Пожаревца, а церемонији су присуствовали представници града, амбасаде Француске, Цивилне застите Француске и други, преноси Танјуг.

Дикић је захвалио на признању и подсетио да Србију и њене житеље кроз историју прате разне несреће попут разних одбрамбених ратова и елементарних непогода.

"Потоп који је задесио Србију и вашу опстину последњих 15 дана нам је доказао да нико није јачи од природе. Учинили смо све што се учинити могло да заштитимо грађане, државну и приватну имовину а на крају и да санирамо последице потопа", рекао је Дикић.

Он је посебно захвалио на несебичној помоћи људима из разних крајева Србије и Француске који су дошли у потопљене крајеве да помогну.

Дикић је руководио одбраном Термоелектране Костолац од поплава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи