Читај ми!

Смењен шеф царине у Смедеревској Паланци

Због неадекватног реаговања у околностима хуманитарне катастрофе, смењен шеф царинског реферата Смедеревска Паланка, саопштила је Управа царина.

Поплаве које су захватиле Србију узроковале су огромне штете и угрозиле живот становништва у погођеним подручјима, а у земљу су свакодневно почеле да пристижу огромне количине хуманитарне помоћи, наводи се у саопштењу, а преноси Фонет.

Таква ситуација је била очекивана, па је Управа царина царинарницама и царинским испоставама издала прецизне инструкције обавезујућег карактера о организовању дежурстава које се морају поштовати када је у питању увоз хуманитарне помоћи.

Сви царински службеници су били позвани да се додатно ангажују у тешкој ситуацији, а посебно шефови.

Неки су оправдали поверење и премашили очекивања, због чега им је Управа неизмерно захвална, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи