Читај ми!

Тимофејев разрешен дужности

Скупштина Града Београда разрешила је Александра Тимофејева дужности директора "Студија Б".

За в. д. директора тог предузећа, на период од шест месеци, именована је новинарка те телевизије Ивана Вучићевић, која је дипломирани новинар, мастер комуникологије и дипломирани економиста, преноси Танјуг.

Надзорни одбор Судија Б у предлогу за смену Тимофејева навео је да се та одлука "темељи на анализи резултата рада директора Тимофејева" и потреби да се "у сложеним друштвеним и економским околностима, новим кадровским решењима појачају активности, додатно унапреде пословни, медијски и професионални стандарди у обављању функције јавног радио-телевизијског сервиса главног града".

Тимофејев је на фукцији директора Радиодифузног предузећа Студио Б био од 2007. године.

Одборници су разрешили дужности и директора Дома здравља Стари град Гордану Драгашевић на лични захтев, а на место в. д. директора те здравствeне установе на период од шест месеци именована је Весна Јанушевић.

Скупштина Града Београда изабрала је чланове сталних радних тела Скупштине Града, а за заменика градског јавног правобраниоца изабрала је Александра Јовановића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи