Читај ми!

Фондација "Драгица Николић" помаже породилиште у Врању

Потписан уговор између Фондације "Драгица Николић" и Здравственог центра Врање о донацији за одржавања Одељења неонатологије породилишта у Општој болници Здравственог центра Врање.

Фондација "Драгица Николић" и Здравствени центар Врање потписали су уговор о донацији за Одељење неонатологије у тој здравственој установи, чиме се наставља остваривање приоритетног циља Фондације - обнова што већег броја породилишта у Србији.

Како је саопштено из Фондације, уговор о донацији је потписан како би се реализовао пројекат инвестиционог одржавања Одељења неонатологије породилишта у Општој болници Здравственог центра Врање.

Уговор је потписан јуче у Врању, а потписали су га председник Управног одбора Фондације, прва дама Србије Драгица Николић и в.д. директора Здравственог центра Врање др Владимир Стаменковић.

Николић је, приликом потписивања уговора, истакла да он представља наставак реализације великог пројекта Фондације, који се односи на реновирање породилишта на територији Србије.

Стаменковић је захвалио на донацији и несебичном залагању Драгице Николић да обнови што већи број породилишта.

Како се подсећа у саопштењу, 17. октобра прошле године у Крагујевцу је потписан уговор о донацији између Фондације "Драгица Николић" и Клиничког центра "Крагујевац", који је склопљен ради реализације пројекта инвестиционог одржавања породилишта Клинике за гинекологију и акушерство у том Клиничком центру.

Уговор су потписали прва дама Србије и директор Клиничког центра "Крагујевац" проф. др Небојша Арсенијевић.

Ради остваривања бољих услова породиља у Србији, супруга председника Републике Србије наставиће да помаже обнову породилишта у земљи, додаје се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи