Николићу плакета за безбедност саобраћаја

Директор Агенције за безбедност саобраћаја Стојадин Јовановић уручио је Плакету за изузетну подршку и допринос безбедности саобраћаја председнику Томиславу Николићу. Одговорност возача, пре свега према деци, као и према другим учесницима у саобраћају је веома велика, рекао председник Србије.

Председнику Србије Томиславу Николићу данас је директор Агенције за безбедност саобраћаја Стојадин Јовановић уручио Плакету за изузетну подршку и допринос безбедности саобраћаја у Србији.

Председник Николић, захваливши се на признању, истакао је да ће радо подржати све сличне акције Агенције, као што је "Вежимо појас, поштујмо живот", јер је безбедност учесника у саобраћају тема коју што чешће треба наглашавати, саопштила је Прес служба председника Републике.

"Одговорност возача, пре свега према деци, као и према другим учесницима у саобраћају је веома велика, и често нисмо довољно свесни последица наше немарности", рекао је председник Србије.

Директор Агенције за безбедност саобраћаја Стојадин Јовановић се захвалио председнику на учешћу у кампањи "Вежимо појас, поштујмо живот" и рекао да су њени резултати били веома добри.

"Резултати би били још бољи, да је учешће саобраћајне полиције било значајније, посебно у делу везивања на задњем седишту и коришћења дечијих седишта", подвукао је Јовановић.

"Агенција је у протеклом периоду активно радила на усаглашавању законодавства са европским стандардима, едукацији кадрова у области саобраћаја", истакао је Јовановић и навео да би на коридорима због веће безбедности требало имплементирати систем видео надзора и променљиве сигнализације, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи