Читај ми!

Радници Фабрике вагона наставили протест

Настављен протест радника краљевачке Фабрике вагона. Траже исплату више од 15 заосталих плата, повезивање стаже и оверу здравствених књижица.

Више од двеста радника краљевачке Фабрике вагона који захтевају исплату 15 заосталих зарада и оверу здравствених књижица наставили су јутрос протест.

Они су протест почели јуче, а заменик председника Индустријског синдиката фабрике Ненад Терзић рекао је агенцији Бета да је Штрајкачки одбор предао захтев градоначелнику Краљева Драгану Јовановићу у коме се објашњава да су радници морали да прибегну протесту због алармантне ситуације у којој се налазе већ седам месеци.

"Захтевамо регулисање исплата заосталих зарада запослених, хитну оверу здравствених књижица радницима, спровођење социјалног програма, као и преиспитивање рада заступника капитала и комплетног менаџмента, како старог, тако и новопостављеног", рекао је Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи