Помоћ породици из новосадског предграђа

Сиромашну породицу из предграђа Новог Сада обишли градоначелник Милош Вучевић и неколико директора, донели им храну, одећу и обућу и обећали да ће им за две седмице увести струју у кућу.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, заједно са директором предузећа "Електровојводина" Срђаном Кружевићем и директором "Електродистрибуције Нови Сад" Бојаном Атлагићем посетио је новосадску породицу која живи у неусловној кући у улици Сајлово и најавио да ће Град и привредници најкраћем могућем року помоћи тој породици са троје деце.

Вучевић је казао да су и Град Нови Сад и привредни субјекти који функционишу у граду изразили спремност да помогну тој породици, а посебно је захвалио "Електровојводини", "Електродистрибуцији Нови Сад" и Црвеном крсту" и медијима од којих је, како је рекао, и сазнао за случај те породице.

"И ово је део Новог Сада и овде живе Новосађани и наша је обавеза да водимо рачуна о сваком човеку овог града. Најважније је да ово троје деце има иоле нормалне услове за живот и сматрам да за крај године нисмо могли бити на бољем месту него на овом, јер ово је суштина бављења политиком", рекао је Вучевић, додајући да задатак политичара јесте да решавају појединачне проблеме.

Директор "Електровојводине" Кружевић је казао да ће се до средине јануара технички спровести све оно што је потребно да ова породица добије електричну енергију, а трошкове прикључења ће сносити то предузеће.

Ова новосадска породица, којој је данас уручена помоћ у виду одеће, обуће, хране и дрва за огрев, има шест чланова, од којих троје деце, а ту су и њихова тешко болесна мајка и баба и деда.

Живе у малој кући у тешким условима без воде, струје и пољским тоалетом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи