Читај ми!

Честитке грађанима Србије

Чланови Владе Србије и председник Скупштине пожелели грађанима срећне празнике и све најбоље у предстојећој, 2014. години.

Грађанима Србије чланови Владе и председник Скупштине пожелели су срећне празнике и све најбоље у предстојећој, 2014. години.

Председник Скупштине Србије Небојша Стефановић пожелео је грађанима Србије много здравља у 2014. години.

Желим им много здравља и да у наредној години имају много више разлога да се радују него да буду тужни, рекао је Стефановић агенцији Фонет

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић честитао је свим грађанима предстојећу, 2014. годину, уз наду да ће она донети више слоге, разумевања и узајамног поштовања, а мање размирица и лоше воље.

"Желим да у наредној години сви радимо још више и још напорније, да подижемо једину земљу коју имамо, нашу лепу Србију, да не губимо наду, колико год да нам је понекад тешко и колико год да су изазови пред нама велики, већ да још снажније градимо, стварамо и напредујемо", навео је Вучић у честитки.

Први потпредседник Владе пожелео је грађанима Србије и да негују пријатељства, да имају обзира једни према другима, да их служи добро здравље и да празнике проведу у кругу своје породице, у хармонији и благостању.

Министар без портфеља задужен за европске интеграције Бранко Ружић пожелео је грађанима Србије здравље, срећу и успех у 2014. години и оценио да време треба искористити да се држава модернизује, јер се много касни у том процесу.

Ружић је у изјави Фонету изразио жељу да се афирмишу владавина права, независно судство, објективно информисање, "да сви сагледају користи које можемо да очекујемо од процеса европских интеграција и да наставимо тим путем, како бисмо искористили време да модернизујемо наше друштво, јер већ много каснимо".

И министар без портфеља у Влади Србије задужен за одрживи развој недовољно развијених подручја Сулејман Угљанин честитао је новогодишње и божићне празнике.

"Грађанима широм наше земље и свим колегама у Влади, сарадницима и пријатељима, желим да нам Нова година и божићни празници донесу много разлога за осмех и радост. Желим да нам свима заједнички циљ буде Европска унија и бољи живот за све грађане Србије", навео је Угљанин у честитки коју преноси његов кабинет.

"У тој нади, свима нама желим много успеха, много среће и здравља, безброј разлога за заједничко радовање на личном и породичном плану, а целој земљи желим бржи развој и општи напредак", навео је министар.

Небојша Родић је честитао члановима Министарства одбране и војницима Нову годину. Свим припадницима Војске Србије и начелник Генералштаба Љубиша Диковић честитао је празнике.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи