Читај ми!

Скупљи превоз у Београду

Због промене пореске стопе, градски превоз у Београду скупљи од јануара. Појединачна карта уместо 72 кошта 73 динара, запослени ће месечну карту плаћати 3.275, а повлашћене категорије 1.120 динара. Цене карата код возача остају исте.

Београђани ће од јануара 2014. године плаћати нове, више цене за јавни превоз, због промене пореске стопе са осам на 10 одсто, па ће тако појединачна карта уместо 72 коштати 73 динара, саопштио је градски Секретаријат за саобраћај.

Корисници у ИТС1 систему, категорија запослених, који су до сада плаћали месечну допуну 3.216 динара плаћаће 3.275 динара, док ће цена за повлашћене категорије износити 1.120 динара.

Продаја допуна за све кориснике у претплати за јануар 2014. године почеће сутра, наводи се у саопштењу и истиче да за кориснике ИТС2 система цена месечних и полумесечних допуна у претплати није промењена.

Од 1. јануара почиње продаја годишњих допуна - годишња регистрација за особе старије од 65 година, по цени од 407 динара, док ће њихова регистрација из 2013. године важити цео јануар.

Временска карта у ИТС1 систему износиће 101 динар, а док ће у ИТС2 систему појединачна карта за прву зону коштати 97 динара.

За коришћење осме зоне потребно је издвојити 305 динара, наводи се у саопштењу и истиче да цене карата код возача остају непромењене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи