Читај ми!

Јањушевић "прошао" на полиграфу

Резултати полиграфског испитивања показали да Зоран Јањушевић, бивши саветник премијера Зорана Ђинђића, нема ни директна ни индиректна сазнања о убиству новинара "Вечерњих новости" Милана Пантића, сазнаје РТС.

На лични захтев Зорана Јањушевића, бившег саветника премијера Зорана Ђинђића, обављено је његово полиграфско тестирање на околности убиства новинара "Вечерњих новости" Милана Пантића, сазнаје РТС.

Сазнајемо да су резултати полиграфа показали да Јањушевић нема ни директна ни индиректна сазнања о том убиству.

Тестирање на полиграфу обављено је у полицији.

Комисија за истраживање убистава новинара објавила је јуче службену белешку Управе криминалистичке полиције у којој се наводи да је Зоран Јањушевић 4. октобра ове године, приликом разговора у МУП-у о својим сазнањима у вези са убиством Пантића и приватизацији Фабрике цемента Нови Поповац, одбио да се подвргне полиграфском тестирању. 

Виши суд у Београду обуставио је у децембру 2010. истрагу против Зорана Јањушевића, Немање Колесара и још двојице осумњичених да су злоупотребили службени положај у вези с приватизацијом фабрике цемента "Нови Поповац" код Параћина, а о којој је Пантић својевремено писао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи