Шешељ оперисан у Холандији

Војиславу Шешељу у Холандији оперисан тумор на дебелом цреву, изјавио потпредседник СРС-а Милорад Мирчић.

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оперисан је у Холандији, рекао је Танјугу потпредседник те странке Милорад Мирчић.

Мирчић је рекао да је Шешељу оперисан тумор на дебелом цреву.

Рекао је и да је, према информацијама којима располаже, операција била успешна, а лидер радикала се због постоперативног процеса налази у болници у којој ће остати до даљег.

Према његовим речима, у посету Шешељу отпутовали су супруга Јадранка и син Александар, који ће га сутра обићи.

Лекари мисле да је тумор на дебелом цреву последица стресних ситуација у којима се Шешељ нашао, а моје лично мишљење је да су стресови настали после лошег резултата СРС-а на изборима 2012. године па надаље", рекао је Мирчић агенцији Бета.  Мирчић је навео да Хашки трибунал није открио у којој је болници Шешељ смештен.

Мирчић је навео да је Хашки трибунал одговоран за све што се догађа Војиславу Шешељу.

"Потпуно је јасно да је Шешељево лоше здравствено стање последица и правде и права који се спроводе у Хашком трибуналу и на то су упозоравали и он и СРС", рекао је Мирчић.

Шешељ је пред Хашким трибуналом оптужен за злочине над Муслиманима и Хрватима у Хрватској, Војводини и БиХ.  У притвору тог суда је од 24. фебруара 2003. године, када се добровољно предао чим је обелодањена оптужница против њега.

 

 

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи