Пријем у Дому гарде

Србија искрено посвећена миру, толеранцији и сарадњи са свим народима и државама, рекао министар одбране Небојша Родић на пријему поводом новогодишњих и божићних празника.

Министар одбране Србије Небојша Родић и начелник генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић приредили су пријем поводом новогодишњих и божићних празника, уз поруку да је држава Србија искрено посвећена миру, толеранцији и сарадњи са свим народима и државама.

"Само народ који зна све страхоте рата, који је поднео толике жртве, зна да су мир, дијалог и договор, засновани на уважавању и спремности на прихватљива, компромисна решења, најбољи начин за остваривање интереса и потреба'', рекао је министар Родић на пријему у Дому гарде.

Пријему су присуствовали председник Србије Томислав Николић, представници политичког и јавног живота, дипломатских мисија и војних изасланстава.

Родић је нагласио да је Војска Србије изабрала пут суштинске реорганизације и осавремењавања, да је неоптерећена идеолошким оквирима и да је данас постала цењена и уважена сила.

Истовремено, нагласио је Родић, спремна је да одговори на све претње и изазове по безбедност државе.

Министар је истакао и да Војска Србије активно учествује у изградњи система колективне безбедности у свету, кроз учешће у мировним мисијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи