Читај ми!

Честитке поводом Ускрса

Министар одбране Александар Вучић честитао Ускрс свим припадницима тог министарства и Војске Србије који тај празник славе 31. марта. Свештенству и верницима цркава и верских заједница честитке упутили Небојша Стефановић, Бојан Пајтић и Иштван Пастор.

Припадницима Министарства одбране и Војске Србије који Ускрс славе 31. марта, ресорни министар Александар Вучић пожелео успех у животу и раду, док су председник Скупштине Србије Небојша Стефановић, председник Владе Војводине Бојан Пајтић и председник Скупштине Војводине Иштван Пастор честитали Ускрс свештенству и верницима цркава и верских заједница.

"Поводом највећег хришћанског празника Ускрса, свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије упућујем срдачне честитке", поручио је Вучић.

Како се наводи у саопштењу објављеном на сајту Министарства одбране, Вучић је припадницима тог министарства и Војске Србије пожелео много успеха у животу и раду, као и да радост празника поделе са најближима у здрављу и благостању.

Верницима који Ускрс славе 31. марта празник је честитао и председник Скупштине Србије Небојша Стефановић.

"У име Скупштине Србије и своје лично име, честитам Вама, црквеним великодостојницима, свештенству Надбискупије београдске, свим верницима и грађанима Србије, велики хришћански празник Ускрс", наводи се у честитки.

Председник Владе Војводине Бојан Пајтић упутио је ускршњу честитку свим поглаварима, свештенству и верницима који Ускрс славе 31. марта.

"Желим вам да празничне дане проведете у духовном миру, здрављу и нади, уз међусобно разумевање и уважавање", поручио је Пајтић у честитки, на интернет страници покрајинске владе. 

Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор такође честитао предстојећи Ускрс свештенству и верницима цркава и верских заједница.

"Свим верницима желим да овај велики хришћански празник проведу у кругу својих најмилијих и у духу љубави, мира и међусобног уважавања. Нека нам врати веру у бољу будућност и подсети на важност неговања моралних вредности, међусобног поштовања. Срећан Ускрс", поручио је Пастор.

Честитку за Ускрс који се слави 31. марта Пастор је упутио на језицима који су у службеној употреби у Скупштини Војводине - српском, мађарском, хрватском, словачком, румунском и русинском.

Честитке су упутили и војвођански секретар за националне мањине Андор Дели, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и председник Скупштине града Синиша Севић.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару