Читај ми!

Годишњица Јутарњег програма РТС-а

Већ 27 година, Србија се буди уз актуелне садржајне, свеобухватне, динамичне и занимљиве информације Јутарњег програма РТС-а. Емисија, која информише, забавља и образује 365 дана у години, нема премца када је поверење публике у питању.

Јутарњи програм РТС-а већ 27 година нуди актуелне, садржајне, свеобухватне, динамичне и занимљиве информације. Србија се сваког јутра информише, забавља и образује уз емисију која 365 дана у години нема конкуренцију када је поверење публике у питању. Од тада до данас било је више од 9.800 емисија.

Јутарњи програм је најгледанији у конкуренцији свих телевизија са националном фреквенцијом у Србији, али и у региону.

Према подацима агенције АГБ Нилсен медија рисерч, уз "добро јутро" са Јавног сервиса редовно се буди око милион и двеста педест пет хиљада становника Србије. То је је око 400 хиљада више у односу на најсличнију другу јутарњу емисију.

Сваког дана, скоро половина оних којима је телевизор укључен од шест до девет прати Јутарњи програм РТС-а.

Камере и репортери РТС-а сваког јутра извештавају о дешавањима у читавој Србији.

Јутарње дружење почело је на данашњи дан 3. марта 1986. године у седам сати. Редакција Београдског програма, која и данас припрема ову емисиију, тада је у сасвим нови подухват кренула филмском техником.

Телевизија Београд је тада била једна од пет европских станица, а прва на Балкану, која се усудила да реализује тако захтеван пројекат.

Сада је конкуренција много озбиљнија, али и новинари РТС-а. Јутарњи програм окупља све креативне снаге РТС-а.

Поверење гледалаца и године трајања емисије - још више обавезују. Буђење са осмехом: Јутарњи програм, је ваша дневна доза информисања и оптимизма.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи