Читај ми!

Пријем поводом Дана државности у Загребу

Амбасадор Србије у Хрватској Станимир Вукићевић приредио је пријем у загребачком хотелу Шератон поводом Дана државности Србије. Присуствовали председник Хрватске Иво Јосиповић, министарка спољних послова Весна Пусић, потпредседник Сабора Ненад Стазић и градоначелник Загреба Милан Бандић.

Поводом Дана државности Србије амбасадор Србије у Хрватској Станимир Вукићевић приредио је пријем у загребачком хотелу Шератон.

Пријему су присуствовали председник Хрватске Иво Јосиповић, министарка спољних послова Весна Пусић, потпредседник Сабора Ненад Стазић и градоначелник Загреба Милан Бандић.

Обраћајући се окупљенима, Вукићевић је истакао да Србија остаје "доследна и чврста у политици евроинтеграција и развоја добросуседских односа и сарадње са земљама у региону".

Осврнувши се на очекивани улазак Хрватске у Европску унију 1. јула и изражавајући наду да ће преостале ратификације приступног уговора Хрватске бити завршене на време, Вукићевић је истакао да ће радост због додавања и 28. звездице Европској унији, "заједно са Хрватском делити и земље региона".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи