Читај ми!

Васиљевић најавио кривичне пријаве

Поднећу кривичне пријаве против одговорних за моје хапшење, рекао потпредседник странке Заједно за Шумадију Небојша Васиљевић после 24 дана проведених у притвору. Иза хапшења стоји спрега крагујевачких полицајаца, тужилаштва и бивших руководилаца ФК Раднички, сматра Васиљевић.

Потпредседник странке Заједно за Шумадију Небојша Васиљевић, на првој страначкој конференцији, после 24 дана проведених у притвору, рекао је да ће поднети кривичне пријаве против одговорних за његово хапшење.

Васиљевић, против кога се води истражни поступак у Вишем суду у Крагујевцу због сумње да је за 550.000 евра оштетио ФК Раднички приликом трансфера фудбалера Филипа Костића, тврди да иза његовог хапшења стоји спрега крагујевачких полицајаца, тужилаштва и бивших руководилаца тог клуба.

Наводећи да није било разлога за његово хапшење, Васиљевић је рекао да постоје три уговора у вези са Костићевим трансфером, који су, како је рекао, три одвојена правна посла.

Један је, додао је Васиљевић, између Радничког и холандског Гронингена, други између тог клуба из Холандије и Костића, и трећи који је тај клуб склопио са менаџером Жарком Павловићем на износ од 550.000 евра.

"Тај уговор са Павловићем није био у предмету у тужилаштву и када су га адвокати два пута доставили, оба пута је нестајао", рекао је Васиљевић који је у време Костићевог трансфера био председник ФК "Раднички".

На конференцији је говорио и лидер странке Верољуб Стевановић, који је поновио оптужбе на рачун полиције и тужилаштва, као и да верује да иза Васиљевићевог хапшења не стоје ни премијер ни први потпредседник владе Србије.

"Сумњамо да иза хапшења Васиљевића стоји политички фактор и то онај који стоји иза одређених именовања у полицији и тужилаштву", навео је Стевановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи