Читај ми!

Претње власнику и новинарима "Курира"

Власнику "Курира" Александру Родићу и запосленима упућене претње смрћу. У поруци, која је послата из Београда, Родићу се поручује да ће "проћи као Иво Пуканић", наводи редакција тог листа.

Редакција дневних новина Курир саопштила је да власнику тог листа Александру Родићу и запосленима у редакцији стигле две поруке у којима им се прети смрћу.

У поруци, која је у уторак послата са територије града Београда, Родићу се поручује да ће "проћи као Иво Пуканић".

"Родић је исти као и његов отац. Завршиће као Пуканић. Живи били, па видели", пише у поруци која је потписана са "Атентатор".

У другој поруци која је у понедељак достављена редакцији "прети се дизањем у ваздух зграде у којој се налази редакција Курира".

"Било би за вас здравије да више не лајете. Ја бих вам поручио да мало размислите. И вас и зграду ћемо дићи у ваздух", пише у поруци потписаној са "Анаконда".

Курир је, истиче се у саопштењу, о претњама обавестио државне органе од којих очекује да заштите запослене и да што пре утврде ко стоји иза претњи, а против НН лица поднете су кривичне пријаве.

"Поручујемо свима који нам прете да ћемо наставити да пишемо истину, јер грађани Србије имају право да знају ко их пљачка и ко угрожава нашу будућност и будућност наше деце", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи