Читај ми!

Бадњак за притвореног функционера

У знак подршке потпредседнику странке Небојши Васиљевићу који је у притвору, чланови странке Заједно за Шумадију, однели бадњак у Окружни затвор у Петровцу.

Чланови странке Заједно за Шумадију однели су бадњак у Окружни затвор у Петровцу, у знак подршке потпредседнику странке Небојши Васиљевићу који је у притвору.

Група чланова странке, коју је предводио предеседник партије и градоначелник Крагујевца, Верољуб Стевановић, предали су бадњак затворском чувару, који га је, потом однео Васиљевићу.

Стевановић је новинарима рекао да тим чином Васиљевићу поручују да су уз њега и да му пружају подршку.

"Ово није само подршка, ово су дани када се људи окупљају, када су у кругу породице, а ми смо једна велика породица, која постаје још већа. И члану наше породице упућујемо неке поруке и преносимо оно што у себи носимо, да осети мало радости, да схвати да је ово једно искушење кроз које сви пролазимо заједно са њим, а он кроз најтеже и највеће проблеме у животу", истакао је Стевановић.

Стевановић је додао и да ће искушење проћи, јер ту странку годинама прате искушења које је успешно превазилазила.

Иначе, Небојша Васиљевић, некадашњи председник фудбалског клуба Раднички, ухапшен је 24. децембра, у полицијског акцији " Комшија ".

Он се сумњичи да је са секретаром клуба Дарком Стојановићем и менаџером Зораном Павловићем, приликом трансфера фудбалера Филипа Костића у холандски Гронинген, оштетио Раднички за око пола милиона евра. Свој тројици, притвор је одређен 25. децембра.

У истрази у вези са пословањем фудбалског клуба "Раднички", биће саслушано двадесетак сведока из земље и иностранства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи