Читај ми!

Без очитавања персонализованих карата

На предлог градоначелника Београда, Драгана Ђиласа укида се очитавање персонализованих Бус плус картица. Путници којима фирме уплаћују месечну претплату за превоз, имају обавезу да је на почетку месеца очитају како би допуна била унета на картицу. Месечна претплата купљена на трафици, аутоматски је унета и очитавање није потребано.

Очитавање персонализованих Бус плус картица за јавни градски превоз у Београду укида се у потпуности са данашњим почетком зимског саобраћајног режима, саопштено је из Градске управе.

Дирекција за јавни превоз усвојила је предлог градоначелника Београда, Драгана Ђиласа, да путници са уредно допуњеном месечном претплатом више немају обавезу да своје картице очитавају, наводи се у саопштењу.

Путници којима фирме уплаћују месечну претплату за превоз, имају обавезу да је само једном на почетку месеца очитају како би допуна била унета на картицу и како би она била исправна приликом контроле.

Месечна претплата купљена на трафици, аутоматски је унета на картицу, и овај поступак није потребан, саопштили су из Градске управе.

Претходно је била донета одлука да се персонализоване карте не очитавају када су највеће саобраћајне гужве, односно у шпицу, али је она на захтев градоначелника промењена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи