Промена пола - Погрешно тело

Промена пола у Србији, неиспричана прича, тема је документарног филма "ПОГРЕШНО ТЕЛО", ауторке Марије Поповић. За РТС ексклузивно говоре три особе које су промениле пол. Марко из Београда, који је операцијом посато мушко, Нела, дете гастербајтера из Немачке која се родила као дечак и Вулф, Американац који је од жене постао мушкарац управо у Београду.

 У овом документарном филму говоре стручњаци из области промене пола који ће до детаља објаснити како тече процес промене пола, коме се транссексуалне особе прво јављају, како мењају свој физички изглед и како мењају пол. Марко, Нела и Вулф, откриће детаље свог живота, проблеме и тешке ситуације кроз које су прошли, како је на то гледала њихова породица, друштво, пријатељи... Један од интересантнијих момената у филму је и став Српске православне цркве, о коме са благословом патријарха Иринеја, говори протојереј Велибор Џомић.

У овом документарцу сазнаћете зашто већина људи меша трансвестите са транссексуалцима, особама које из оправданих разлога желе да промене пол.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво