Дом омладине Београда, "Аналогна раса", "Џет Клок", Миле Кекин, "Болесна штенад"

Емисија Бунт и у новој, 22. ТВ сезони - доноси најновије вести о музичким догађајима и актуелностима на домаћој рок сцени.

Посетили смо Дом омладине Београда, који прославља 60 година постојања и сазнали које све значајне догађаје припрема и планира тим ове угледне институције културе. Сазнаћете и најважније податке о најстаријој манифестацији ДОБ-а, Београдском џез фестивалу. Ова реномирана и међународно најистакнутија џез манифестација слави 40. рођендан а одвијаће се под слоганом "Џез наслеђе". Публику очекују премијерна гостовања, наступи најактуелнијих џез уметника из земље и света, нови музички пројекти и евоцирање успомена на најзначајније моменте у историји ове манифестације.

Никола Чутурило и Зоран Предин окупили су се око новог музичког пројекта "Аналогна раса". Објављен је сингл истоименог назива, чиме је најављена турнеја двојице искусних рокенрол уметника.

Разговарали смо и са Милетом Кекином, бившим фронтменом групе "Хладно пиво", поводом његових предстојећих концерата у Новом Саду и Београду.

Песма "Овај град", бенда "Прљави инспектор Блажа и Кљунови" добила је нови аранжман, дух и енергију захваљујући обради коју је реализовао бивши басиста бенда, са својим "Џет Клок Проџектом".

Београдски панк састав "Болесна штенад" прославља 15 година постојања и веома успешног рада концертом у клубу "Запа База", 25. октобра. Представљамо њихов нови сингл "Париз", са четвртог студијског албума.

Новинари и водитељи емисије Бунт: Вукашин Јањић и Никола Сабовљевић
Аутор: Бранка Главоњић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи