Читај ми!

Бунт рок турнеја 2024

Емисија 5 - Херцегновски стрип фестивал

У наставку овогодишње Бунт рок турнеје, један од најлепших и најважнијих фестивала за бенд "Мали демон" - победнике 8. Бунт рок фестивала, одржан је почетком септембра, у Херцег Новом.

Без обзира да ли сте први пут тамо дошли или седми (као екипа Бунта) - на Херцегновском стрип фестивалу ћете се осећати прихваћено и као члан једне велике породице, која живи за уметност.

Сваког септембра, Херцег Нови је светски центар девете уметности - стрипа. Неописив је осећај упознати најзначајније уметнике из читавог света, који несебично деле своје тајне.

Током шест фестивалских дана, ове године су у Херцег Новом боравили неки од најбољих стрип цртача и аутора, попут Тонија Сандовала, Џил Томпсон и Џина Ха.

У ритму добре музике, било да је рок, поп, реп или блуз - целодневни стрип програм био је обогаћен и одличним концертима. На осамнаестом издању ХСФ-а, поред бенда "Мали демон", концерте су између осталих одржали и Марчело, Краљ Чачка, Војко В, "Џа или бу", "Болесна штенад", "Detour", "Бока ол старс"...

Увек добро организован и бесплатан за љубитеље стрипа и музике, фестивал је најразноврснијим сликама преплавио и додатно украсио улице Херцег Новог. Тамо су се одвијале бројне радионице, изложбе, сусрети уметника, цртање за публику и презентације.

Новинар: Никола Сабовљевић
Аутор емисије: Бранка Главоњић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи