Читај ми!

Небојша Челик Шоу!

Адолесценција је животно раздобље које захтева прилагођавање и детета и родитеља. Адолесцентске године обилују узбуђењима и изазовима, многим бригама и проблемима: адолесценти су под притиском да буду успешни у школи, да се допадну другима, да имају добре односе с вршњацима и породицом, да преброде растанке и да доносе важне одлуке о свом будућем животу.

У претходној сезони бавили смо се расплашивањем малих страхова од мрака, буба, школе, купања, доктора… У овој сезони кроз 13 епизода прелазимо на озбиљне адослесцентске страхове где например спада и заљубљивање а где је заљубљивање ту је и први пољубац и још много тога другог. Небојша Челик (кога тумачи Иван Ђорђевић Џуди) и његова екипа (пре свега Кошава коју игра извсна Јелена Ђокић) боре се и отворено говоре о свим адолесцентским страховима, а адолесцентски страхови су страхови свих људи у свим узрастима, ако нису благовремено превазиђени. Небојшин уредник (Драган Петровић Пеле) добиће од Небојше оно што је желео, али не баш на начин како је то желео. Уредниковој секретарици (Јелена Велковски) Небојша ће се допасти колико и она њему, а и читава екипа у студију, па чак и портири, имаће прилике да учествује у разрешавању проблема који нам понекад не дозвољавају да будемо оно што јесмо онако како бисмо то могли бити да смо опуштени и самопоуздани. Редитељу (Ивану Зарићу) најважније је да се late-night шоу (што је највећи део радње овог серијала) сними.

У ТВ-серијалу "Небојша Челик Шоу" појавиће се многи млади глумци и друге познате личности (као на пример Тамара Драгичевић, Анђелка Прпић, Рамбо Амадеус, Раде Радивојевић и други) и многи стручњаци за социологију, филозофију, естетику, виртуелни свет, право или историју. Биће ту и родитељи професионалнци, а свему ће свој печат дати рок састав "Бластерси" и професор доктор Иван Јерковић. Уз пуно хумора, свакодневни живот младих у Србији показаће своје најбоље особине: оно све чега се бојимо не плаши само нас. Кроз све оно кроз шта пролазимо неко је већ прошао. Теорија, али и туђа животна искуства могу да нам помогну, баш као што и ми можемо да помогнемо будућим престрашенима.

Ауторска екипа: сценаристкиња Владислава Војновић, редитељ Милутин Петровић и уредница Љиљана Стојковић главног јунака Небојшу Челика и његово друго ЈА Кошаву сместили су у формат late-night talk show и модерним приступом омогућили лакше праћење ове серије.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару