Магазин Србија на вези

Након великог скупа лекара, које је 14. Конференција Српске медицинске дијаспоре окупила у Београду протеклих дана, ради размене знања и искустава, уз учешће преко 2000 истакнутих предавача из земље и иностранства, међу којима су и бројни страни стручњаци са најпознатијих клиника и универзитета у свету, за нашу емисију говоре неки од њих, чија су предавања привукла највећу пажњу.

Пуковник Ник Илић из Лондона, аутор је актуелне изложбе у Белом двору у Београду "Британци и Други светски рат у Југославији", чији је циљ откривање истине о једној од највећих трагедија у историји човечанства у нашој земљи, у години када обележавамо 80. годишњицу две велике тајне операције из Другог светског рата, Хаверсак и Халијард. О изложби, за нашу емисију говори пуковник Ник Илић, а гост у студију је Урош Парезановић, из Краљевског Двора.

Урош Парезановић, Сузана Гвозденовић Пузовић и Владимир Маричић
Урош Парезановић, Сузана Гвозденовић Пузовић и Владимир Маричић

Боравак деце у Паризу, из енклава са Косова и Метохије, у оквиру акције "Срцем за срце Србије" у организацији КУДа "Извор" из Париза, испратио је репортажом, наш дописник Владан Јочић.

Музички гости емисије, Владимир Маричић пијаниста и композитор џез музике, представиће свој 12 . ауторски студијски албум "Сонет", живим наступом у нашем студију, као и вокалне солисткиње Глорија и Дарија Илић са својим колегама музичарима.

Глорија и Дарија Илић и Сузана Гвозденовић Пузовић
Глорија и Дарија Илић и Сузана Гвозденовић Пузовић

Уредник емисије Сузана Гвозденовић Пузовић

Редитељ Драгица Гачић

Сузана Гвозденовић Пузовић
Сузана Гвозденовић Пузовић
 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије