Интервју са Марком Јарићем

Током боравка у Америци екипа Радио-телевизије Србије урадила је неколико интервјуа, између осталих и са Марком Јарићем. Ево неколико одговора српског кошаркаша.

Уместо да напредује, Марко Јарић после седам сезона доживљава најтеже тренутке у НБА. У једном од најслабијих тимова лиге, Мемфису, Јарић игра само 11 минута по мечу.

- Морам  сваки слободан тренутак да користим да се посветим кошарци. Морам се потпуно посветити свом послу и све док је тако, ја ћу бити миран.

30-годишњи кошаркаш ће бар још две године наставити да се доказује у НБА, а волео би и наставак репрезентативне каријере.

- Надам се позиву и желео бих да играм за репрезентацију, иако разумем ако селектор има неку другу филозофију и позове неке друге играче.

Марко Јарић не мисли да је потребно освртати се на прошлост у репрезентацији, поготово на Европско првенство 2005. године. Поред многобројних лоших сећања он би поново играо са истим саиграчима.

- Играо бих и са Жељком Обрадовићем. Немам никакве предрасуде, без обзира на то што мислим да се није коректно понео према екипи после неуспеха на Европском превнеству. Нисам злопамтило, нисам осветољубив и волео бих да играм са истом том екипом, волео бих да поново можемо да заиграмо у том саставу. Нажалост, то је немогуће.

У интервјуу који се емитовао на Другом програму Радио-телевизије Србије Марко Јарић је говорио о најважнијим моментима у каријери, као и односу јавности према браку са једном од најпознатијих девојака на свету - Адрианом Лимом.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара