Читај ми!

Приче малих хероја

Емисију посвећујемо Школи за основно образовање "Херој Пинки" у Бачкој Паланци која је специјализована за рад са децом са сметњама у развоју и инвалидитетом.

Као самостална установа основана је првог јануара 1971. године. Образовно-васпитни процес се организује у два циклуса у самој згради школе као и у кућним условима. Сви ученици се образују по ИОП-у у складу са својим потребама и способностима.

У циљу подстицања психомоторног, сазнајног и говорно-језичког развоја свој деци и ученицима је обезбеђена додатна подршка у учењу кроз специфичне корективно-стимулативне програме који се реализују индивидуално и групно. Стручњаци и мобилни тимови школе осим ученицима, додатну подршку пружају и наставницима, васпитачима и стручним сарадницима у матичним школама ученика, али и родитељима и старатељима.

Број корисника услуга додатне подршке, као и сам број услуга континуирано расте што јасно указује на потребу за проширењем делатности школе у виду Ресурсног Центра. Школа је опремљена асистивном технологијом и дидактичким материјалом и средствима неопходним за квалитетно пружање услуга.

Уредник: Тања Чанић Млађеновић

Редитељ: Ненад Кркелић

Сниматељ: Димитрије Хаџи Николић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара